Template:Technically replaced/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
Rendering bug.svg
Нажалост, МедијаВики не е во можност да ја исцрта сликава како што треба. Некои поединости недостасуваат или изгледаат погрешно. Ако сакате да ја ставите сликава на Википедија или некој друг Викимедиин проект, ви препорачуваме да ја употребите другата, додека не се зголеми поддршката.

Template:Technically replaced/mk Gnome-go-next.svg File:Technically replaced/mk.png

Deutsch | English | español | italiano | 日本語 | 한국어 | македонски | русский | sicilianu | 中文 | 中文(简体)‎ | 中文(繁體)‎ | +/−

No SVG.svg

NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{Technically replaced}} instead.